Over mij


Let’s get social! Dat is mijn motto

Op de basisschool was bijna de hele klas mijn vriend of vriendin. Ik was heel sociaal. Nog steeds ben ik zeer geïnteresseerd in mensen en luister ik graag naar wat hen drijft. Dit helpt mij als freelancer, want ik ben snel onderdeel van een team.

Als kind hield ik al van schrijven

Zo lang ik me kan herinneren, was ik als klein meisje altijd aan het schrijven, lezen, tekenen, knippen en plakken. Ik wilde later schrijfster worden. En dat is gelukt, aangezien ik uiteindelijk freelance tekstschrijver en social mediaspecialist geworden ben. Als kind hield ik al van mooie plaatjes, nu maak ik ze zelf voor Instagram.

Het gaat mij om echt contact

Social media is voor mij ideaal om contacten te onderhouden, kennis te delen en elkaar te helpen. Bij mij lopen werk en privé door elkaar heen. En online en offline vult elkaar aan. Ik vind mijn werk gewoon heel leuk. En ik krijg er energie van om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te werken, te sparren en mezelf te ontwikkelen.

Mijn ervaring

Ik heb veel ervaring met online communicatie, tekstschrijven, social media, webcare en online monitoring. Ik verdiep me erin hoe communicatie overkomt door te luisteren en de dialoog aan te gaan. Met mijn passie voor online communicatie en social media ben ik een betrokken adviseur en ambassadeur voor organisaties.

Vind ik leuk!

  • Fotograferen
  • Lezen
  • Sporten
  • Persoonlijke ontwikkeling

Meer weten over mijn werkervaring? Hierover had ik een leuk gesprek met opdrachtgever OnlyHuman. Lees hier het interview.  Of bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Contactgegevens
e-mail: info@judygerritsen.nl